do
Lezing en rondleiding molen De Doornboom
nov 1 – nov 30 hele dag

Lezing over molen Doornboom door Kees van Kemenade in Museum De Dorpsdokter, met rondleiding in de molen in november.

zo
Viering 500 jaar Johannes Goropius Becanus
okt 20 hele dag

Een werkgroep, “500 jaar JGB”, bestaande uit leden van onze HKK is bezig met de voorbereidingen van een viering, die gaat plaatsvinden in het weekend van 20 oktober 2019. Concrete programmapunten op dit moment zijn een symposium in CC Elckerlyc en een excursie naar zijn geboortegrond, Gorp.

do
Lezing en rondleiding molen De Doornboom