Aflevering 2: Huishoudschool Hilvarenbeek

De carnavalsfoto’s foto die wij de afgelopen weken publiceerden over de twee mannen met de gèèt heeft slecht één voorbehoudende reactie opgeleverd.
Nop van Hoof, carnavalkenner bij uitstek, vermoedt dat de man met zijn hand aan zijn hoofd, Wil van Rijn is, oudste zoon van Gerard van Rijn, de garagehouder. Het meisje, uiterst rechts zou Marina Kuijpers kunnen zijn, tweede zus van Dries. Met een beetje goeje wil zou de man rechts achter Frans Coppens kunnen zijn, maar ook daar twijfelt hij zelf aan. Wellicht dat anderen door deze reactie toch nog aan het denken worden gezet of aanleiding zien om alsnog te reageren. Misschien willen de genoemde namen een wat duidelijker beeld. Dat kan: stuur dan een email naar een van de in dit bericht opgenomen email-adressen en de foto wordt digitaal naar U toegezonden. Want wij doen er alles aan om de juiste informatie binnen te krijgen. De foto waar we wellicht meer duidelijkheid over krijgen komt ook uit de collectie van Ran Naaijkens en is ook niet gepubliceerd tijdens de laatst gehouden foto- en filmtentoonstelling en is vermoedelijk de huishoudsschool uit 1964 of 1966. Maar het zou ook de mater amabilisschool kunnen zijn.
Met zoveel tieners uit die jaren moet het toch te achterhalen zijn wie zij zijn en wat er van hen is geworden. Reageren met reacties naar:
emmanuel@naaijkens.nl of rienietje@caiway.nl of h.verhoeven24@kpnplanet.nl of telefonisch op een van onder vermeldde telefoonnummers. 013-5056374 of 013-5055345, 013-5052685. Lid worden van de heemkundekring kan ook voor € 18,00 per jaar. Bel dan 013-5056374
[Aflevering 2, 5 maart 2009]

Aanvulling

Van Annie van Gestel uit Diessen kwamen onderstaande namen:
Juf van Hoof?, Sjan Comperen-den Otter, Toos de Laat-van Doormaal, Gonnie Schonkeren–van de Meijdenberg, Corrie?-van Dal, Jo Buiks-Jansen, Mien Gerritsen–Bruurs, Jo Netten–Pijnenburg, Riet van de Schoot–van Gestel, Annie van Gestel–van Korven, Juf Somers.
Zittend Corrie Habraken.

En Cor Smits–Habraken meldde het volgende:
“Deze foto is gemaakt bij het uitreiken van de diploma’s in december 1965. Ik ben degene die vooraan zit, Corrie Smits-Habraken uit Moergestel, nu woon ik in Udenhout.”

© Foto auteursrechtelijk beschermd

Terug naar boven