Algemene ledenvergadering goed bezocht

De Algemene vergadering van 12 oktober 2021 werd goed bezocht. Na een prima verlopen deel vóór de pauze, werden de aanwezigen getrakteerd op 3 korte presentaties. De presentaties gingen over de Canon van Hilvarenbeek, het cultuurhistorisch belangrijk gebied Roovert op de grens met Poppel en over de zeer informatieve website over het toponiemen- en archiefonderzoek aangaande Hilvarenbeek. 

De cijfers van de vereniging zien er goed uit. Het batig saldo vraagt om nieuwe plannen ten bate van het erfgoed van Hilvarenbeek, zo klonk een opmerking van een van de aanwezigen. 

Een van de belangrijke onderdelen van de agenda handelde over de drie bestuursleden die afscheid namen en het installeren van twee nieuwe bestuursleden. 

Door de voorzitter van de avond werd op gepaste wijze afscheid genomen van Wil Game, Kees Naaijkens en Ed van Hees. Kees en Ed blijven nog actief voor de vereniging. De nieuwe bestuursleden zijn Ton de Jong en Marcel Berkel. Laatstgenoemde gaat de functie van penningmeester op zich nemen.